Vår berättelse

Vi är tre barndomsvänner som startade Fruktkorgar Syd i syftet att kunna leverera högkvalitativ frukt till dig och dina medarbetare.

Vi har olika bakgrund med dagligvaruhandel som har betydande del av vår erfarenhet. Den andra branschen som vi har lång erfarenhet av är logistik.

Vår långa erfarenhet av dagligvaruhandel och frukthandel har gjort att vi har bra kännedom och lång branschvana. Vårt mål är att erbjuda och i samråd med kunder utveckla vår service. Vår vision är att erbjuda högkvalitativ frukt och förgylla arbetsplatsens trivsel. Vi eftersträvar att kunna leverera frukt och erbjuda god service till just din arbetsplats. Vårt kontor och leverans utgår från Malmö. Vi åtar oss att leverera lokalt odlade frukter som odlas på de vackra Skånska slätterna. När sommaren är framme kommer vi kunna erbjuda Er lokalt odlade primörer.

Vi håller och levererar vad vi lovar och du kan räkna med att vi utgår från dina önskemål. Vår flexibilitet kommer väl till nytta om du och ditt företag har särskilda önskemål och behov.

 

Med vänliga hälsningar
Fruktkorgar Syd